Fogorvosi rendelő főoldala
Fogorvosaink

Jókai Dental fogászati rendelõ fogorvos szakemberei

A Jókai Dental fogászati rendelő fogorvosai egytől-egyig kiváló szakemberek. Amennyiben kérdése lenne, kérjük, tegye fel azt fogorvosainknak kerdezzefogorvosunk.hu weboldalunkon.

 

Egyszerű fogfehérítés, fogkő eltávolítás? Netán fogpótlás készítése, fog implantátum beültetése? Fogorvosainknak egyik sem okoz problémát, az általános fogászati ellátás mellett a szájsebészet területén is jártas és nagyfokú tapasztalattal rendelkező szakemberek minden esetben az Ön számára legjobb megoldást javasolják és valósítják meg.


Fogorvosi rendelőnk fogorvosai:

Dr. Sass Tamás, Dentoalveoláris Szájsebész szakorvos

Dr. Sass Tamás
Dentoalveoláris Szájsebész szakorvos
2002-ben szereztem meg diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán.
Az egyetem elvégzése után 2002-04 között a Központi Stomatológiai Intézetben dolgoztam, mint rezidens. 2004 októberében tettem szakvizsgát és a fog- és szájbetegségek szakorvosa lettem. 2004-06 között a Szent Rókus Kórház Arc- Állcsont és Szájsebészeti Osztályán dolgoztam, majd ezt követően a Kecskeméti Megyei Kórház Arc- Állcsont és Szájsebészeti Osztályán vagyok alkalmazásban. 2007 januárjában újabb szakvizsgát tettem kíválóan megfelelt eredménnyel és a dentoalveolaris szájsebészet szakorvosa lettem. Az érdeklődési és szakmai területem a traumatológiai ellátás, csontpótlás, implantológia. Fontos számomra a folyamatosan bővülő ismeretek naprakész elsajátítása és ezek alkalmazása a mindennapi gyakorlatban.

Bővebben fogorvost-keresek.hu oldalunkon olvashat fogorvosunkról.

 

Tovább: RólunkÁraink, Akciók, Kapcsolatok

Budapest 1066 Jókai utca 1.

+36-20-911-75-01
info@jokaidental.huAwarded by
WhatClinic.com
Copyright © 2018 www.jokaidental.hu | Created by: Clicktech Informatika
bezár
gyengénlátóknak