Garanciavállalás - Jókai Dental Fogászat rendelő Budapest
Fogorvosi rendelő főoldala
Garanciavállalás

Garanciavállalás - Jókai Dental Fogászat Budapest

 

Rendelőnkben a lehető legmagasabb színvonalú szakellátást biztosítjuk a fogászat valamennyi szakterületén. Mivel nagy hangsúlyt helyezünk a megelőzésre, pácienseinket ingyenes státusfelvétellel és kezelési terv készítésével várjuk.

 

Az általunk készített fogművekre (fogpótlás, fog implantátum) garanciát vállalunk. Ha az Ön nálunk készíttetett fogpótlása vagy fog implantátuma a vállalt garancia ideje alatt meglazul, megreped, le- vagy eltörik, elszíneződik, mi azt ingyenesen helyreállítjuk, javítjuk vagy kicseréljük.

 

Az általunk vállalt garancia fogpótlásokra és fog implantátumokra:

  • Fogpótlás: 1 év
  • Fog implantátum: 3 év

 

Milyen esetben érvényes a garancia?

A garancia akkor érvényes, ha a páciens rendeltetésszerűen használja a fogművet, és betartja az alábbiakat:

  • Részt vesz a félévenkénti ingyenes szűrővizsgálaton
  • A fogorvos által javasolt szájhigiéniai előírásokat betartja, a fogpótlás vagy fog implantátum szakszerű tisztítását elvégzi
  • A fogpótlás, fog implantátum kizárólag fiziológiás rágóerőnek van kitéve Emellett természetesen az átadott fogmű technikai elkészítése során felmerülő hibák esetén is érvényes a garancia.

 

A garanciavállalás tényéről minden páciensünk kap egy garancia kártyát, amely tartalmazza fogászati rendelőnk és a kezelőorvos nevét, továbbá a kötelező kontroll időpontokon való megjelenés tényét. Ezt a kártyát meg kell őrizni, a kontroll vizsgálatokra elhozni, és kezelőorvosával az ellenőrzések tényét nyilván tartatni.

 

fogpótlás garanciakártya

 

fogpótlás garanciakártya hátoldal

Budapest 1066 Jókai utca 1.

+36-20-911-75-01
info@jokaidental.huAwarded by
WhatClinic.com
Copyright © 2018 www.jokaidental.hu | Created by: Clicktech Informatika
bezár
gyengénlátóknak