Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 911 7501

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

A Jókai Dental fogászati rendelőben most hihetetlen áron kínáljuk a fogászati implantátumok beültetését!
AlphaBio Implantátum most 141.000Ft helyett csak 99.000Ft!

Akár már egyetlen fog elvesztése is meglehetősen befolyásolhatja a harapásunkat. Egy fog elvesztésével elkezdődik a többi fogunk elvesztése is, ugyanis a harapások miatt az ellentétes fogsorban lévő fog egyre jobban kinő a fogsorból, a szomszédos fogak bedőlnek az üres területre, és ha már több is hiányzik, akkor túlterhelődnek a megmaradt fogak. Ráadásul a hiányzó fogak helyén a csont idővel ritkulni, sorvadni kezd, ami meglehetősen megnehezítheti a későbbi fogbeültetést, további fogromláshoz, ínybetegséghez vezet a hiányzó fogak helyén keletkezett résbe kerülő ételmaradékok is.
 

Mi az a fogászati implantátum?

 
A fogászati implantátum egy műfoggyökér, amit sebészeti úton az elveszett fogak helyére ültetnek be. Ez tulajdonképpen egy állcsontba ültetett, tiszta titánból készült csavar. A műfoggyökér segítségével bármilyen fogpótlást rögzíteni tudunk. Az implantátumra készülő fogpótlás ugyanolyan erős és használható lesz, mintha a fogpótlás természetes fogra készülne. Természetesebb, mint bármilyen más protetikai eszköz; olyan érzetet kelt, mintha visszakapta volna a saját, igazi, erős, egészséges fogait. Maga az implantátumok anyaga egy nagy tisztaságú titán, aminek különleges biológiai tulajdonsága, hogy a csont képes összeépülni vele, így sem allergia, sem daganatos elfajulás nem alakul ki az implantáció során. Felszínét egy stabil vegyület, a titándioxid alkotja. Amely anyag nem oldódik testnedvekben, ezáltal nem tud reakcióba lépni az immunrendszerrel sem. Helyes beültetési technikával, valamint szakmailag helyesen kivitelezett felépítménnyel az implantátumok élethosszig szolgálhatnak.
 

Az implantátum beültetés előnyei

 
- Nem kell ép fogakat lecsiszolni, így elkerülhetjük az ép fogak feláldozását.
- Kivehető pótlás helyett rögzített pótlás készíthető.
- A kivehető fogsort rögzíti, megakadályozva annak mozgását, billenését.
- Megállítja a fogatlan állcsontrész sorvadását, ezáltal előnyösen változtatja meg az arc esztétikáját, ugyanis a fogatlan állcsont a rágóerők hiányában hajlamosak felszívódásra, így a csont szélessége és magassága is  csökken, sorvad. Ezt gátolja meg az implantátum, amelynek segítségével a csontra ismét a természeteshez hasonló erők hatnak. Ez a csonttal együtt sorvadó ínyre is igaz, amelynek nagy szerepe van a fogpótlás esztétikai megjelenésében.
- Az implantációs fogpótlás a természetes fogakhoz nagyon hasonló mind a rágásban, a beszédben és esztétikai megjelenésében is.
- Fiatalabb külsőt kölcsönöz, visszaadja önbizalmát
 

Rendelőnk elérhetősége, időpontfoglalás:


E-mail cím: info@jokaidental.hu
Rendelő közvetlen száma: +36 20 911 7501
Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen: +36 1 700 3930
 


 

 


Visszahívást kérek


Jókai Dental fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem