Rendelőnk telefonszáma: +36 20 911 7501

Foglaljon időpontot!

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségeken:
+36 20 435 7116 +36 20 349 6994

Foglaljon időpontot!

Tisztelt Pácienseink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a legfrissebb rendelet alapján, ismét megkezdhetjük teljeskörű működésünket.

Azonban ezt az állapotot kizárólag az eljárásrend szigorú betartásával tudjuk fenntartani. Rendelőnk működésében változásokat hajtottunk végre mind az Önök, mint a dolgozóink biztonsága érdekében, hogy a megszokott, magas színvonalú ellátást tudjuk bíztosítani.

Kérjük Önöket, hogy fogászati ellátásra az alábbi szabályokat figyelembe véve jelentkezzenek:

  • A rendelőbe kizárólag maszkot viselve lépjen be!
  • Érkezés után rögtön mosson kezet a mosdóban vagy a recepción kihelyezett kézfertőtlenítővel!
  • Kérjük töltse ki MINDEN alkalommal az erre a helyzetre bevezetett kérdőívünket!
  • A rendelőbe érkezéskor kollegánk egy speciális mérőeszközzel meg fogja mérni az aktuális testhőmérsékletét! Kérjük ehhez járuljon hozzá ellenkező esetben az ellátást nem tudjuk garantálni. Amennyiben magas testhőmérséklet, légúti panaszok és tünetek valószínűsíthetőek, a kezelést el kell halasztani. Kollegáink minden ilyen esetben a pacienst a háziorvoshoz irányítják!
  • Amennyiben bármilyen betegség tünetét észleli magán (vagy közvetlen családtagján), kérjük egyeztessen kollégánkkal új időpontot!
  • Szemmel láthatóan beteg páciens kezelését az orvos megtagadhatja!
  • Rendelőnkbe csak időponttal rendelkező pácienseink léphetnek be, lehetőség szerint kisérő nélkül! Kérjük időpontot telefonon vagy e-mailben egyeztessen előre! Amennyiben kísérő mégis szükséges (pl. mozgáskorlátozottság, kiskorú gyermek, stb), úgy kérjük ezt a telefonban előre jelezzék, illetve a kísérőnek is szükséges kérdőív kitöltése, valamint a higiéniai szabályok betartása (kézfertőtlenítés, szájmaszk használata)!
  • A lehető legrövidebbre csökkentve a váróban tartózkodást, kérjük kezelés előtt pár perccel, de mindenképpen időben érkezzen! Túl hosszú várakozási idő esetén, vagy ha érkezésekor már maximális számú páciens várakozik a váróban, kollégánk megkérheti a rendelő előtti várakozásra. Késői érkezés esetén sajnos nem tudjuk a kezelést megkezdeni a szigorú szabályok betartása mellett.
  • Ha bármilyen oknál fogva nem tud megjelenni a kezelésen, kérjük JELEZZE időben!
  • Jelen helyzetben orvosaink rendelési ideje (rendelőnk nyitvatartása), így a rendelkezésre álló időpontok limitáltak. Igyekszünk mindenkinek a lehető legjobb megoldást megtalálni – kérjük ebben segítségüket és türelmüket!


Kérjük az esetleges változásokról érdeklődjön recepciónkon vagy elérhetőségeinken!

Köszönjük együttműködésüket és türelmüket!

Jókai Dental fogászati szakrendelő