Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 911 7501

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Szabaduljon meg a fogkőtől MOST fájdalommentesen!

A legújabb technológiával!

 

Mindig szüntelenül hangsúlyozzuk a fogkőeltávolítás fontosságát rendelőnkben, azonban azt is tudjuk, hogy senkinek nem tartozik a kedvenc elfoglaltságai közé ez az eljárás most szeretnénk ezen is változtatni és megint csak kedvezni pácienseinknek:
 
Várjuk Önöket EMS homokfúvásra és fogkőeltávolításra! Ez a gép a mai modern fogászat egyik csúcskategóriás gépe, amellyel valóban fájdalommentesen távolítjuk el a fogköveket.

 

MOST CSAK BEVEZETŐ ÁRON: 30.000 Ft helyett 25.000 Ft / kezelés


Sokszor a hagyományos fogkőeltávolítás sem tud 100%-os eredményt produkálni, így szakmai csoportunk arra a döntésre jutott, hogy itt az ideje, hogy áttérjünk az EMS kezelésekre. A gép kíméletességének és precizitásábnak köszönhetően a fogzománc egyáltalán nem sérül. A legapróbb rések közül is eltűntetjük a fogkövet!

 

  • Fogkövet távolítunk el

  • Polírozunk

  • Fehérítünk

 

A Svájcban kifejlesztett és számos országban már használt készülék hatékonysága a technológián és a pontosságon alapszik. Az Airflow Master nem a manuálisan kifejtett erőt használja a tisztításhoz hanem sepciális homokszemcsék és a víz kombinációját - e keverékkel nagy nyomáson mossák le a fogakat.

 

 

A kezelés menete:

  • A fogkőleszedés előtt a fogakat bekenik egy színes festékréteggel,szájöblítés után a fölösleges festéket lemossa. Az anyag nem tűnik el teljesen, a fogköveket ugyanis elszínezi, így válik láthatóvá a fogkő helye. Orvosunk vagy dentálhigiénikusunk ezek után kezd hozzá a lerakódás eltávolításához.
  • Az EMS Airflow Prophylaxis Master egy vékony vízszórófej segítségével speciális homokszemcsékkel dúsított meleg vizet fúj a fogakra, nagy nyomással, így a fogkövet kíméletesen, ám eközben rendkívül hatékonyan távolítja el. 
  • Apró méretének és az erős vízsugárnak köszönhetően a fognyakról és a fogak közti résekből is eltávolítja a lerakódást.
 

 

 


 

Jelentkezzen most: 

 

 


Visszahívást kérek


Jókai Dental fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem