Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 911 7501

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Jókai Dental Fogászat Budapest

Fogorvosaink és munkatársaink

 
A Jókai Dental fogászati rendelő fogorvosai egytől-egyig kiváló szakemberek.
 
Egyszerű fogfehérítés, fogkő eltávolítás, fogpótlás készítése, netán fog implantátum beültetése?
 
Fogorvosainknak egyik sem okoz problémát, az általános fogászati ellátás mellett a szájsebészet területén is jártas és nagyfokú tapasztalattal rendelkező szakorvosok. Minden esetben az Ön számára legjobb megoldást javasolják és valósítják meg.
Dr. Damjanovich László - Vezető Fogszakorvos, Dentoalveolaris Sebész

Dr. Damjanovich László

Vezető Fogszakorvos, Dentoalveolaris Sebész

Fogtechnikusi szakképesítés után 2015-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi karán. A Szent János kórház Fül-Orr-Gége és Szájsebészeti osztályán 5 év alatt nagy tapasztalatra és manuális gyakorlatra tettem szert, mely a minden napokban nagy segítséget ad, hogy magabiztosan és célirányosan végezzem el a beavatokásokat. 2021-ben szereztem Dentoalveoláris sebészetből szakvizsgát.

bővebben
Dr. Turopoli Katalin - Fogszakorvos

Dr. Turopoli Katalin

Fogszakorvos

Fő érdeklődési területem az esztétikai fogászat és a protetika; folyamatos továbbképzéseken veszek részt az újabb ismeretek megszerzése érdekében. Munkám során a minőségre, megbízhatóságra, pácienseimmel való jó kapcsolatra, a beavatkozások kíméletességére és fájdalommentességére törekszem. Diploma: Semmelweiss Egyetem, Budapest (1992)

bővebben
Dr. Tatai Dániel - Fogorvos

Dr. Tatai Dániel

Fogorvos

Precíz hozzáállással precíz munka készül. Számomra minden esetben az első, hogy érthetően mondjam el az adott fogászati probléma okát, azt követő beavatkozás módját, kezeléssel kapcsolatos kockázati lehetőségek rizikóját. Forduljon bizalommal hozzám, ahol az első konzultációs időpont alkalmával árajánlatot kap, amely tartalmazza egyben a fogászati beavatkozás időrendi kezelését is.

bővebben
Dr. Hadi Dehghani - Fogszabályozó specialista

Dr. Hadi Dehghani

Fogszabályozó specialista

Fogszabályzó specialista, és általános fogorvosa a Dentium Implant Center csapatának. Pácienseire nagy gonddal ügyel, mindig öröm hozzá bemenni, ha ez furcsán is hangozhat egy fogorvos vonatkozásában – pácienseink véleménye alapján kijelenthetjük, hogy Örömmel ülnek be a fogorvosi székbe, ha Ő rendel, kedves és magabiztos stílusa és szakmai hozzáértése garancia a tökéletes fogászati munkára.A fogszabályzási tervezés kifejezetten a szenvedélye, amit tükröznek munkái, és elégedett páciensei.

bővebben
Dr. Farkas Árpád - Fogszakorvos

Dr. Farkas Árpád

Fogszakorvos

Farkas Árpád vagyok, 2015-ben diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen fogorvosi karán. 2018-ban sikeres konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem. Diplomázásom óta folyamatosan dolgozom általános és szakirányú területeken egyaránt. A kezelések során igyekszem nyugodt légkört teremteni, és mindig megtalálni a páciensek számára legoptimálisabb megoldást. A precíz, pontos munkavégzést kiemelkedő fontosságúnak tartom, a legnagyobb öröm számomra a kezelés végén is mosolygó páciens.

bővebben
Dr. Lévai Zsófia - Vezető Fogszakorvos, Dentoalveoláris Sebész

Dr. Lévai Zsófia

Vezető Fogszakorvos, Dentoalveoláris Sebész

Dr. Lévai Zsófia az Oktogon Implant Centerben folytatja rendelését. Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges: +36 20 504 5737. Tanulmányaimat a Pécsi Általános Orvostudományi Egyetem Fogorvos Szakán végeztem. Diplomám megszerzése után fogmegtartó kezelésekkel és esztétikus fogászattal foglalkoztam. A későbbiekben a Fejér Megyei Szent György Kórházban voltam rezidens az Arc Állcsont és Szájsebészeti osztályon.

bővebben
Dr. Beke Zsófia - Fogszabályozó Fogszakorvos

Dr. Beke Zsófia

Fogszabályozó Fogszakorvos

Dr. Beke Zsófia jelenleg SZÜLÉSI SZABADSÁGON van. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Diplomám megszerzése után fogszabályozó rezidensként dolgoztam, majd sikeres szakvizsgát tettem. Igyekszem tudásomat folyamatosan bővíteni, így lettem Invisalign (láthatatlan fogszabályozás) specialista is. Az esztétikus és jól funkcionáló fogsor elérésén kívül, fontos számomra, hogy a páciensek számára megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást és hogy a kezelések mindig jó hangulatban teljenek.

bővebben
Hajas Gábor - Praxis Manager

Hajas Gábor

Praxis Manager

bővebben
Vas Viktória - Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Vas Viktória

Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Több mint 20 éve dolgozom fogászati asszisztensként, ami alatt elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus képzést, hogy még hatékonyabban vehessek részt a minőségi páciens ellátásban. Vezető asszisztensként mindent megteszek a rendelőnk gördülékeny müködéséért és pácienseink magas fokú elegedettségéért.

bővebben
Szmolár Eliza - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Szmolár Eliza

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Fontosnak tartom, hogy a rendelőnkbe érkező páciensekben maximális bizalom és biztonságérzet alakuljon ki mire távoznak a kezelés után, s hogy szükség esetén a további kezelésekre is félelem nélkül érkezzenek! Dentálhigiénikusként hozzám kerülnek a professzionális fogkőeltávolításra váró páciensek. Célom, hogy a felnőtt lakosságban a fogászatról kialakult negatív kép jó irányba mozduljon, a pácienseink szájhigiéniás ismeretei bővüljenek és elégedetten távozzanak rendelőnkből. Fő érdeklődési köröm a szájsebészet, így nagyon szeretek a műtétek során az orvos jobb kezeként jelen lenni a beavatkozás alatt.

bővebben
Mucsina Dorka - Fogászati asszisztens

Mucsina Dorka

Fogászati asszisztens

Munkám során mindig törekszem a precizitásra és a pontos munkavégzésre. A fogászati asszisztencia számomra nem csak munka, hanem hivatás, amit nagy elkötelezettséggel végzek nap mint nap. A páciensekkel a kezelés során jó kapcsolatot alakítok ki, mosolygós és empatikus természetem miatt. Úgy gondolom, hogy az állandó jókedv és optimizmus oldják a kialakult kezdeti feszültséget, amely közelebb viszi mindkét felet a tökéletes eredmény eléréséhez.

bővebben
Domokos Kitti - Fogászati asszisztens

Domokos Kitti

Fogászati asszisztens

A kedvesség, az alázat és az empátia alapja az asszisztensi munkakörnek. Ezeket szem előtt tartva igyekszem végezni a munkám. Segíteni az orvosok munkáját és a páciensekben kialakult szorongás csökkentését. Elengedhetetlennek tartom a folyamatos szakmai fejlődést és tanulást, ezáltal a közös munkában is hatékonyabban tudom segíteni az orvos munkáját. Törekszünk, hogy a kezelések stresszmentesen, jó hangulatban és odafigyeléssel történjenek.

bővebben
Alíz - Páciens koordinátor

Alíz

Páciens koordinátor

Páciens koordinátorként fontos számomra, hogy nyugodt légkört teremtsek a páciensek számára és eloszlassam félelmüket bármilyen kezeléssel kapcsolatban. Orvosaink munkáját legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni és törekszem arra, hogy betegeink kellemes élménnyel távozzanak rendelőnkből és tudják, hogy bármilyen probléma esetén szeretettel várjuk vissza Őket.

bővebben
Lili - Páciens koordinátor

Lili

Páciens koordinátor

Mosolygós, közvetlen embernek tartom magam, szeretek segíteni az embereknek, ezért is választottam a recepciós állást a Jókai Dental csapatában az egyetem mellett. Fontosnak tartom, hogy a félénkebb pácienseket is biztosítsam arról, hogy jó kezekben vannak. Emellett pedig fontos, hogy a páciensek jó hangulatban várakozhassanak és minden kérdésüket megválaszolva tudjanak távozni.

bővebben

Visszahívást kérek


Jókai Dental fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem