Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 911 7501

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Fogászat és szájsebészet korszerűen

A Jókai Dental Fogászat Budapest VI. kerületében szeretettel várja Önt is széleskörű fogászati ellátásával. Hisszük, hogy két ember között a mosoly a legrövidebb út, ezért különösen fontos fogaink egészsége és szépsége. De az esztétikán túl, az egészséges és rendezett fogsor egészségünk miatt is lényeges.

Fogorvosaink szakértelemmel, elhivatottsággal, több éves tapasztalattal végzik munkájukat, mindenkor a páciensek egyéni igényeinek figyelembe vételével.

Jókai Dental Fogászat Budapest – A fogas kérdések szakértője.

Fogászatunk Budapest belvárosában, az Oktogonhoz közel található, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. A Jókai Dental fogászat és szájsebészet rugalmas nyitva tartással várja Önt, amennyiben fogorvosi ellátásra van szüksége (hétfőtől péntekig 8-21 h).

Még nem választott magának kezelőorvost?

Forduljon hozzánk bizalommal! A Jókai Dentál fogászat magas szakmai minőséget, fájdalommentességet és teljes körű odafigyelést garantál Önnek. Fogszakorvosaink munkához való hozzáállása, fogászati rendelőnk korszerű technikai felszereltsége és komfortos kialakítása az Ön kényelmét és a lehető legjobb fogászati ellátását szolgálja. Rendelőnkben figyelmes és segítőkész recepciósok segítik Önt az adminisztrációban, hangulatos várószobánkban pedig olvasással vagy televízió nézéssel, kényelmesen várakozhat, amíg a konzultáció vagy a kezelés el nem kezdődik.

Célunk, hogy mindennemű fogászati problémájára egy helyen nyújthassunk gyors és fájdalommentes, szakszerű és teljes körű ellátást. Rendelőnk lépést tart a fogászati felszerelések fejlődésével, így korszerű és professzionális berendezéseink között megtalálható többek között egy panoráma röntgen és kisebb röntgen egységek is, valamint három, a legmodernebb technológiákkal felszerelt fogorvosi kezelőszék is.

A Jókai Dental Fogászat budapesti rendelőjében nem csak általános fogászati kezeléseket, hanem esztétikai és szájsebészeti kezeléseket, beavatkozásokat is végzünk. Pl. fogfehérítésfogszabályozás, fogpótlás, fog implantátum beültetés, stb.

Folyamatos akciókkal várjuk kedves pácienseinket, így a kezelések előtt érdemes honlapunk Akciók menüpontjában informálódnia ezen lehetőségekről.

Látogasson el fogászatunkra, s győződjön meg róla saját szemével, hogy nálunk valóban a legjobb szakemberek dolgoznak, makulátlan tisztaságú rendelőnk pedig jól felszerelt és komfortos kialakítású.

Arra törekszünk, hogy pácienseinknek nemzetközi viszonylatban is magas színvonalú szolgáltatást nyújthassunk.

Jókai Dental Fogászat Budapest – A fogas kérdések szakértője.

Szeretettel várjuk Önt a Jókai Dental fogorvosi rendelőben!

 


Visszahívást kérek


Jókai Dental fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem