Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 911 7501

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Visszaállítjuk a fogat eredeti állapotába!

Az eredeti állapotába visszaállított fog teljesen természetesnek tűnik.
 
Amikor a fogászati ​​kezelést befejeztük, senki sem tudja megmondani, hogy a foga bármikor is megsérült.
Amikor tönkrement, megrepedt vagy megsérült, elfertőződött a fog, hívjon fel minket, keresse szolgáltatásunkat!

Arra törekszünk, hogy helyreállítsuk és megmentsük a fogat, amikor csak lehetséges!

Megvizsgáljuk Önt, és meghatározzuk a legjobb módját annak, hogyan mentsük meg a természetes fogat, megakadályozva, hogy a természetes fogtól megszabaduljon.
 
Ez akkor lehetséges, ha gyorsan meglátogatja a rendelőnket, és nem késleltetheti a kezelést. Minél nagyobb a károsodás, minél fertőzöttebb a fog, annál nagyobb kihívást jelenthet az, hogy megmentsük!
 
Ezért feltétlenül fontos, hogy gyorsan keressen fel bennünket. Fogorvosaink barátságosak.  Mindent megteszünk amit csak lehetséges.
 

Szakértői vagyunk fogak helyreállításának

A fogszuvasodás az egyik leggyakoribb fogászati probléma, amelynek rendszeres otthoni és rendelői szájhigiéniai ápolással megelőzhető lenne. A lyukas, szuvas fogak kezelésére általában a fog tömése a megfelelő módszer. A tömések kisebb, esetleg közepes szuvasodások ellátására használhatók, front- és rágófogakon egyaránt, de alkalmazhatók a metsző- és szemfogak élének pótlására, és a fognyaki kopások lezárására is.
 
A fogászatban tömés alatt azt a műveletet értjük, mely során különböző anyagok fogba helyezésével helyreállítjuk a sérült fog integritását. A fog tömése fúrással kezdődik, amikor is a fogorvos feltárja a szuvas részeket, és megtisztítja az érintett részeket. Az így keletkezett lyukat tölti ki a fogtömő anyaggal. A legtöbb tömés alatt van alábélelés, melynek épp az a lényege, hogy megfelelő alapot biztosítson a tömésnek, és lezárja a dentint. Készíthető gyógyszeres tömés, azaz cariosan is, amely segíti a fogszövet regenerálódását. A gyógyszeres tömés azonban csak nagyon mély szuvasodások esetén alkalmazandó.
 
Töméskor tehát a szuvas részt mindenképpen el kell távolítani, ezután tömhető be a lyuk, amelyre többféle anyag is használható. 
 
Esztétikus tömések
 
Az esztétikai fogászat a töméseket minden esetben fémmentes, általában fényre kötő tömőanyagból készíti, amely segítségével a fogakkal megegyező színű, természethű hatás és tartós eredmény érhető el. Az esztétikus tömések készítése során ún. kompozit (kerámia szemcsékkel töltött műanyag) tömőanyagokat használunk, melyek legfőbb előnye a kiváló esztétikai hatás. Ezenkívül kevesebb foganyag feláldozását teszik szükségessé az előkészítés során, bizonyos esetekben pedig fúrás nélkül is lehetséges a sérült fogfelszínek javítása, vagy a fogak formai korrekciója. Egyszerű, gyors és esztétikus megoldás még a metsző, vagy frontfogak hiányzó darabkáinak pótlása, vagyis az élpótlás, amikor is a fogorvos a fogat fényre kötő tömőanyaggal építi fel, elkerülve ezzel a fogak koronával való ellátásának szükségességét.
 
 

Visszahívást kérek


Jókai Dental fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem