Foglaljon időpontot!

Rendelő telefonszáma: +36 20 911 7501

Foglaljon időpontot!

Központi telefonszám: +36 20 435 7116

Jókai Dental fogászati rendelõ fogorvos szakemberei

 
A Jókai Dental fogászati rendelő fogorvosai egytől-egyig kiváló szakemberek. Amennyiben kérdése lenne, kérjük, tegye fel azt fogorvosainknak kerdezzefogorvosunk.hu weboldalunkon.
 
Egyszerű fogfehérítés, fogkő eltávolítás? Netán fogpótlás készítése, fog implantátum beültetése? Fogorvosainknak egyik sem okoz problémát, az általános fogászati ellátás mellett a szájsebészet területén is jártas és nagyfokú tapasztalattal rendelkező szakemberek minden esetben az Ön számára legjobb megoldást javasolják és valósítják meg.
 
Dr. Ferentzi Balázs - Főorvos, Fogszakorvos

Dr. Ferentzi Balázs

Főorvos, Fogszakorvos

„2006-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen.A Flórián Dental csapatához 2011-ben csatlakoztam, előtte egy nagy betegforgalmú, államilag finanszírozott praxisban szereztem tapasztalatokat főleg az endodoncia területén. Fő érdeklődési területem is ebből kifolyólag az endodoncia, a fogpótlások és az esztétikai fogászat, szakvizsgámat is ezen a területen készülök megszerezni. Fontos számomra, hogy pácienseimet bevonjam a kezelésbe, és minden lépést megbeszélve nyugodtabban, bizalommal történjen a szükséges beavatkozás.”

bővebben
Dr. Gombos Lívia - Fogszabályozó szakorvos

Dr. Gombos Lívia

Fogszabályozó szakorvos

Közel 20 éve kizárólag csak fogszabályozással foglalkozom, esetnek és életkornak megfelelően kivehető és rögzített készülékekkel egyaránt. Számomra a fogászatnak ez a legizgalmasabb és legszebb területe. Mindig jó érzéssel tölt el, hogy a hozzám kerülő, sokszor mosolyuk miatt gátlásos gyerekek és felnőttek a kezelések során visszanyerik önbizalmukat, és szinte egy teljesen új emberként, elégedett mosollyal az arcukon távoznak a kezelések végén.

bővebben
Dr. Lévai Zsófia - Fogorvos

Dr. Lévai Zsófia

Fogorvos

A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi Szakán szereztem diplomámat. Tanulmányaim során tudományos munkát is végeztem, ennek kapcsán a szájsebészeti ellátásban gyakorlatra tettem szert. Fő érdeklődési területem a konzerváló fogászat (fogmegtartó kezelések), rögzített fogpótlások készítése és az esztétikai fogászat (fogfehérítés, esztétikus restaurációk). Munkám során fontosnak tartom pácienseim teljeskörű felvilágosítását, igényeik maximális megvalósítását. Célom a teljesen fájdalommentes, pontos és precíz betegellátás.

bővebben
Dr. Turopoli Katalin - Fog-és Szájbetegségek szakorovosa

Dr. Turopoli Katalin

Fog-és Szájbetegségek szakorovosa

Munkám során a minőségre, megbízhatóságra, pácienseimmel való jó kapcsolatra, a beavatkozások kíméletességére és fájdalommentességére törekszem.

bővebben
Dr. Jipa Arnold - Fogorvos

Dr. Jipa Arnold

Fogorvos

Tanulmányaimat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvosi Karán végeztem. Tapasztalataimat állami és magánfogászaton szereztem. Főbb szakterületem a konzerváló és esztétikai fogászat. Szakszerű kezelés mellett fontos számomra a páciensekkel való jó kapcsolat teremtés és a bizalom kiépítése. Célom a fájdalom mentes kezelés és, hogy a páciensem elégedetten távozzon.

bővebben
Csepiga Roxána - Dental hiegenikus

Csepiga Roxána

Dental hiegenikus

bővebben
Balázs Anikó - Fogászati aszisztens

Balázs Anikó

Fogászati aszisztens

bővebben
Gőz Éva - Fogászati aszisztens

Gőz Éva

Fogászati aszisztens

bővebben
Ilyés Andrea - Fogászati aszisztens

Ilyés Andrea

Fogászati aszisztens

bővebben
Oláh Annamari - Fogászati aszisztens

Oláh Annamari

Fogászati aszisztens

bővebben

Jókai Dental fogászati szakrendelő